Mennyibe kerül egy díszüveg?

Telefonon gyakran kérdezik, hogy mennyibe is kerül egy m² üveg? Ezt sajnos nem tudjuk előre megmondani, mert nem padlószőnyeget árulunk, hanem egyedi, manufakturális munkával készítünk művészi üvegalkotásokat. A megrendelő igényeinek pontos ismerete nélkül erre a kérdésre nem lehetséges korrekt választ adni. A számtalan kínálkozó egyedi lehetőség miatt előre kalkulált (m²) négyzetméter áraink nincsenek, ezért a vevő fogja kiválasztani a megfelelő ár-érték arányt! Ő ismeri legjobban a saját elvárásait és az anyagi lehetőségeit – mi pedig az egyes árkategóriák között jelentkező esztétikai és minőségi különbségeket. Az általunk készített díszüveg alkotások árát a következő tényezők befolyásolják, így a végeredmény elég széles tartományban is mozoghat:

  1. a készítendő díszüveg felülete és méretei
  2. a kiválasztott minták részletgazdagsága
  3. a felhasznált üvegalapanyagok aktuális beszerzési árai
  4. a beépítés helyszíne és műszaki feltételei

Egy megálmodott díszüveg megtervezése hosszú folyamat, és az árazása is külön több órás munka. Valamilyen tájékoztató árra azért mégis szükség van, hogy nagyjából be tudjuk határolni az erre szánt összeget.

Ezért nagyságrendileg a következőket vehetjük számításba mielőtt díszüveget rendelünk:

  • Egy normál beltéri ajtó (kb. 0,7m² díszüveg felülettel) átlagosan kb. 450 – 600€
  • Egy normál kültéri ablak (kb. 1,5m² díszüveg felülettel) háromrétegű hőszigetelt üveggel átlagosan kb. 650 – 1100€
  • Egy díszüveg mennyezet elkészítése (200×200 cm 4m² díszüveg felülettel) kb. 2500 – 4600€

Az árajánlatunk részletes bontásban tartalmazza a teljeses árat. Rejtett költségekkel, vagy utólag felszámított díjakkal nálunk garantáltan nem fog találkozni.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.